kesäkuuta 03, 2010

Vaikea tapaus

Tämä tummanpunainen kaulakoru oli erittäin helppo tehdä, mutta sen valokuvaaminen osoittautui erittäin haastavaksi. Koru nimittäin heijasti joko valoa tai kuvaajaa kameran kanssa.. Pahimmassa tapauksessa se teki niitä molempia. Kokeilin erilaisia kuvauspaikkoja ja heijastussuojia, mutta ei auttanut. Lisäksi kuvausalusta kaatuili useasti.. Tätä tapahtumaakin tuli kuvattua :)
7 kommenttia:

 1. Hyvin olet taas onnistunut:) Ja täällä on myös eräs, joka on onnistunut kuvaamaan kalsaritkin päältään :) siis heijastava pinta on vihoviimeinen kuvattava :)

  VastaaPoista
 2. Eikös se ole niin, että yksinkertainen on kaunista... aina ei voi mitata korun hyvyyttä sen tekemiseen kuluneella ajalla. Tuo koru on varmasti monikäyttöinen usean eri asukokonaisuuden kanssa... onko helmi iso... pyöräytä kaulakorulle vielä kaveriksi ihanat korvikset! Sitten ei kun kesäiltaa viettämään "kaupungin sykkeeseen"... eikös se punainen väri anna kantajastaan rohkean/itsevarman kuvan :)

  Musta toi kuva kun jalusta on kaatunut on ihan sairaan makea, Kaunis!!!

  VastaaPoista
 3. Marjo
  Hehee! Joo pitää olla varovainen mitä kuvissa tulee näkymään ;)

  Pioni
  Helmi on halkaisijaltaan noin 3 cm. Olen oikeastaan tehnyt jo tuohon sopivat korvakorut, mutta ne menivät juuri lahjaksi. Ehdin napata niistä pikaisen kuvan, mutten tiedä onko se julkaisukelpoinen :) Korvikset olivat sen verran kivat, että saatan tehdä itselleni samanlaiset ;)

  VastaaPoista
 4. Sulla on hyvä tyyli tehdä koruja, kaikessa yksinkertaisuudessaan todella hienostuneen kaunis.

  Ja pidän valokuvaustyylistäsi.....

  VastaaPoista
 5. Kiitos Tarja! Kiva, että pidät :)

  Koruiluni on nyt jäänyt hieman muiden kesäkiireiden varjoon, mutta enköhän saa tässä piakkoin taas tehtyä jotakin.

  Aurinkoisia kesäpäiviä kaikille!

  VastaaPoista
 6. Juu kyllä korujen kuvaaminen osoittautuu välillä yllättävän hankalaksi. Minullakin ei ensin kamera tarkentanut lainkaan, mutta kun vaihdoin kameraa, niin johan alkoi kuvaaminen onnistua lähempääkin. :) Kaunis koru muuten.

  VastaaPoista
 7. Kiitos Janzqu vierailustasi ja kommentistasi :) Kiva, että pidät korusta.

  VastaaPoista